Nikad sretnija

Pa kakva je to žena! Svi se čude izboru muškarca zbog kojeg je ostavila bivšeg, ali ona ponosno korača uz njega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Machine Gun Kelly zajedno su već godinu dana, a unatoč mnogim komentarima koji ih mjesecima prate, njihova je ljubav, čini se, jača no ikada.

Glumica Megan Fox proteklog je vikenda proslavila 35. rođendan u društvu svog dečka Machine Gun Kellyja.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Par je bio na večeri u Santa Monici, a svi pogledi bili su upereni u lijepu glumicu. Na sebi je imala crvenu kombinaciju koja je savršeno istaknula njezine obline i besprijekornu liniju. Umjesto majice imala je topić nalik grudnjaku, a na nogama je nosila crvene cipele s visokom potpeticom.

Machine Gun Kelly također se sredio za izlazak, a na sebi je imao šarenu majicu s visokim ovratnikom, sive hlače i crne čizme. Prije samo mjesec dana proslavu rođendana imao je i glazbenik, a tulum je održao u krugu obitelji.

Inače, par je već godinu dana u vezi, a paparazzi su ih prvi put u javnosti uhvatili u svibnju prošle godine. Izvori bliski glumici istaknuli su kako Megan nikada nije bila sretnija, a ona i Machine Gun Kelly imaju sjajnu vezu prepunu ljubavi.

Podsjetimo, Megan je zbog Machine Gun Kellyja ostavila supruga Briana Austina Greena poslije 10 godina braka, a s njim ima i troje djece. Machine, čije je pravo ime Richard Colson Baker, ima 12-godišnju kćer. Par se prvi put službeno pojavio na dodjeli American Music Awardsa, gdje je Megan otkrila i tetovažu posvećenu svojoj novoj ljubavi.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene