Kakva provokacija!

Megan Fox osvanula potpuno gola na naslovnici časopisa i usput otkrila bizarne detalje prvog susreta s novim dečkom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Machine Gun Kelly snimili su provokativnu naslovnicu za britanski časopis GQ.

Megan Fox i Machine Gun Kelly ne prestaju puniti medijske stupce svojim javnim potezima i ponašanjem, a par o kojem nitko ne prestaje pričati sada se odlučio na novi iznenađujući potez.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Naime, glumica i glazbenik pozirali su zajedno za naslovnicu britanskog izdanja časopisa GQ, za koji su dali i intervju, a najviše se istaknula upravo 35-godišnja Megan, koja je pozirala u potpunosti gola.

Tijekom intervjua progovorili su o svojoj velikoj ljubavi i objasnili kako vjeruju da je njihov susret na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" bio sudbinski i da se dogodio u pravo vrijeme.

"Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se vidjeli nikada prije i ne sjećam se njegove face. Sjećam se samo visokog, plavog stvorenja, poput duha koji je nestao. Mislim da nam je bilo suđeno da se do tog trenutka ne vidimo, samo su se naše duše upoznale", opisala je Megan njihov prvi susret.

U to je vrijeme još bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim ima troje djece, dok Machine iz prijašnje veze ima jednu kćer.

Megan ovih dana radi na snimanju svojeg novog filma "Johnny and Clyde"za koji je promijenila i imidž te nakratko iz crnke postala plavuša.

"Ovako izgleda vražja kćer", napisala je u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu, a nije otkrila je li zapravo posvijetlila kosu ili samo nosi periku.

U zadnje vrijeme često se druži i s klanom Kardashian Jenner, posebice s Kourtney, s kojom je nedavno snimila i zavodljivu kampanju za brend donjeg rublja njezine sestre Kim.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo - 1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo +1 Petar Grašo (FOTO: Instagram) Celebrity Grašo se i sam krenuo šaliti na svoj račun: "Moj sadašnji punac zabranio je djeci da išta rade prije braka, postao je uzorit''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene