sreći nema kraja!

Poslije provokativne fotke bez grudnjaka, Maja Šuput pokazala da se kod nje opet fešta, pa objasnila i koji je razlog za tortu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov na simpatičan su način obilježili pet mjeseci otkako je na svijet došao njihov sin Bloom.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je otkrila kako u njezinoj obitelji ne nedostaje razloga za slavlje. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim proslavila je veliki dan njihovog sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Slavimo pet mjeseci našeg anđela. Svjećice, kolačići, sokić i ljubav koja nema granica", napisala je Šuput u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom i sinom, a svi su vidno sjajno raspoloženi. Čestitke su pristigle sa svih strana, a javile su joj se i poznate kolegice. "Poljubi mi Blooma", napisala joj je Nina Badrić koja je nedavno na Hvaru upoznala mališana kada je sa Šuput bila na večeri.

Franka Batelić, Ana Rucner i Nataša Janjić samo su neke od slavnih mama koje su pjevačici ostavile srca ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Obiteljske fotke Maja je objavila samo par sati nakon što je s pratiteljima podijelila svoje provokativno izdanje u dekoltiranoj košulji. Pohvalila se da snima novi spot, koji bi svjetlo dana trebao ugledati uskoro.

Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka ove godine, a pjevačica ga je rodila carskim rezom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene