Model u gipsu

Neumorni: Šuput na ekskluzivni šoping došla sa štakama, zaručnik ju nosio kud god je trebalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput ambasadorica je H&MxMoschinoTV kolekcije u Hrvatskoj.

U Zagrebu je u utorak održan eklsuzivni pre-shopping kolekcije H&MxMoschinoTV.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Logično, on je privukao brojna poznata lica s domaće scene. Ella Dvornik, Andrea Šušnjara, Sandra Perković, Borna Kotromanić i Isabella Rakonić samo su neke od poznatih dama koje su sinoć bacile pogled na svjetlucave krpice iz modne suradnje koja je oduševila svijet.

A u šopingu nije bila spriječena niti vrckava pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput, koja je i dalje na štakama zbog ozljede noge od prije nekoliko tjedana na jednoj zabavi.

Maja je i ponosna ambasadorica kolekcije u Hrvatskoj, a zasigurno je i najposebnija.

U svjetlucavom kombinezonu, zlatnoj jakni te s jednom crnom, visokom čizmom, Maja je gips na nozi vješto prekrila mrežicom i natpisima Moschino.

Dio večeri provela je na štakama, dio sjedeći, a na ekskluzivni šoping event na rukama ju je donio zaručnik Nenad Tatarinov, koji oduševljava svojom brižnošću.

"Model u gipsu. Od svih ambasadora na svijetu za #hmoschino, Hrvatska bar može reći da je jedina koja ima prezentera u gipsu!!!! Pa nećemo mi biti valjda ko i drugi", zaključila je Maja na Instagramu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Lais Ribeiro Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) +5 Lily Aldridge Fantasy Bra (Foto: AFP) Celebrity One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: AFP) Ray J (Foto: AFP) +6 Ray J i Brandy (Foto: AFP) Celebrity Bivši dečko Kim Kardashian s kojim ima pornić otkrio nove detalje: "Jela bi tijekom seksa i pričala s mamom"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene