plavuša zanosnih atributa

Rastužila je mnoge napustivši karijeru ring djevojke zbog bizarnog razloga, a našla je novi, zanimljiv izvor prihoda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lindsey Pelas prestala se boriti u UFC oktagonu zbog njenih velikih grudi koje su joj smetale, a nije ih htjela smanjiti.

Atraktivna plavuša Lindsey Pelas (29) uveseljava milijune na Instagramu golišavim fotografijama i videima, a nekad je bila ring djevojka. 

Lindsey je u nedjelju objavila snimku na kojoj pozira za reklamu s psom kojem se, kako se čini, nije svidjela situacija u kojoj se našao. No Playboyeva zečica se nije dala smesti i nastavila je izmjenjivati zavodljive poze.

"Poziranje sa štenadi. Tko je slađi?", napisala je Lindsey. Mnogi njezini pratitelji su komentirali da naravno da im je ona slađa, ali i da je pas manje zainteresiran za snimanje nego što bi oni bili. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posing with Puppies! My favorite way to multi-task 😍💋Who's cuter?? ;) #ModelDogs @BangEnergy ⁣⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣ Follow the inventor of #BangEnergy #EnergyDrink @bangenergy.ceo

A post shared by LINDSEY PELAS (@lindseypelas) on

Inače, Pelas je nekad oduševljavala mušku publiku boreći se u UFC oktagonu, no ona je zbog bizarnog razloga odlučila završiti svoju borilačku karijeru. Naime, smetale su joj njezine velike grudi u borbama, a nije ih htjela smanjiti. 

No Lindsey se pronašla u novoj karijeri koja je i više nego uspješna. Naime, radi kao model i reklamira proizvode na svom Instagramu na kojem ju prati 8.9 milijuna ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene