dobila je niz kritika

Samo ona može takvu situaciju iskoristiti za golišave fotke sa svojim dečkom: "Očajnički želiš pažnju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian često dijeli svoje seksi fotografije, ali i one s dečkom Travisom Barkerom pa je mnoge obavijestila što se trenutno događa u njezinom životu.

Kourtney Kardashian (42) voli pokazivati milijunima pratitelja na Instagramu sve dijelove svog života, a ne prestaje isticati koliko uživa u društvu svog dečka Travisa Barkera (45). 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

"Deset dana karantene...", napisala je reality zvijezda uz fotografije s glazbenikom. Kourtney je okinula selfie u kupaonici gola i ogrnuta ogrtačem dok joj se iza leđa nalazio Travis koji je također fotografirao svojim mobitelom. 

Kardashianka je otkrila i da ju je dečko ošišao tijekom zajedničke karantene, a uslikala je i svoju djecu koja ju gledaju kroz prozor jer ne smiju k njoj. Usto je pokazala da ona i Barker uživaju u gledanju serija i filmova tijekom boravka u njezinoj vili. 

"Deset dana s tobom", komentirao je Travis njenu objavu i tako istaknuo da mu karantena ne pada teško. Dok su se neki divili njihovoj ljubavi i komentirali da su divan par, drugima su ipak bile previše Kourtneyine golišave fotografije i primijetili su jedan detalj s njezinim ogledalima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

"Ljubav", "Dobra frizura", "Ovo je čudna kolekcija fotografija", "Sve je u redu osim prljavih zrcala", "Žao mi je ove djece", "Očajnički želiš pažnju", "Ogledala su odvratna", "Omiljen par", "Ovo gledaju prijatelji tvoje djece", komentirali su. 

Inače, par djeluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su nekoliko mjeseci, no mnogi komentiraju kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 4 Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Ecclestone na rivi (Foto: Dnevnik.hr) +5 Bernijeva jahta (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nakon što se razveo od Hrvatice, u 90. je dobio sina s 46 godina mlađom ženom koju sada vodi po našoj obali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene