Je li joj ovo trebalo?

Zna se da je ovisna o operacijama, ali samo jedan pogled na ove fotke i svima je jasno da je pretjerala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price na odmoru u Tajlandu ponosno pokazuje svoje nove grudi, a neki pratitelji na Instagramu se zgražaju njezinim izgledom.

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price prije nekoliko se dana pohvalila rezultatima 13. operacije povećanja grudi, a njezine najnovije fotografije iz dana u dan sve više iznenađuju njezine pratitelje. Katie posljednjih dana sa svojim zaručnikom Carlom Woodsom uživa na Tajlandu, a sudeći po fotkama koje su osvanule, par i više nego uživa.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Katie se s odmora javila i na Instagramu, a pozirala je uz zaručnika te je napisala da uživaju u novim avanturama. U komentarima su joj se odmah javili i brojni obožavatelji. "Wow, izgledaš odlično", "Izgledate kao brat i sestra", "Drago mi je da si pronašla nekoga uz koga uživaš" komentari su koje je dobila, no nisu svi bili pohvalni. Neki njezini pratitelji komentirali su kako više ne nalikuje na sebe te da je zaista pretjerala s operacijama.

Za 13. po redu operaciju povećanja grudi odlučila se iako su je stručnjaci upozorili da joj prijeti raspadanje tijela, a njezina je obitelj navodno užasnuta posljednjim zahvatom i razočarana što su kirurzi uopće pristali izvesti ga.

Katie, koja je inače majka petero djece, imala je prvu estetsku operaciju sa svega 18 godina, kada je povećala grudi i podvrgla se liposukciji. Kroz protekla dva desetljeća nanizala ih je velik broj, a od njezine prirodne ljepote danas je malo toga ostalo i čini se da nema namjeru odreći se odlazaka pod nož. Poznato je da je do danas bila na čak 13 operacija ​​grudi, a na posljednju u nizu se odlučila jer ju je ona prethodna deformirala.

"U Turskoj sam radila grudi i izgledale su deformirano, bile su apsolutno grozne. To je prvi put da sam otišla kod drugog kirurga i morala sam se vratiti svom liječniku Franku pognute glave, sramila sam se što sam bila u drugoj klinici. Njegove prve riječi bile su: 'Što su ti, dovraga, napravili?' Morao ih je ispraviti umjesto mene", izjavila je u nedavnom intervjuu za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene