Malo se nagađalo

Kate i William kao slučajni prolaznici iznenadili prisutne, a svi su gledali u ono što je vojvotkinja slučajno pokazala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William ovih su se dana pojavili na glavnom željezničkom kolodvoru u Glasgowu, gdje su se ponašali kao slučajni prolaznici.

Nasljednik britanske krune i njegova supruga ovih su dana bili u Glasgowu povodom summita o klimatskim promjenama, na kojem su svi svjetski lideri, a slavni par paparazzi su ulovili na tamošnjem glavnom željezničkom kolodvoru. Kate Middleton i princ William izgledali su kao slučajni prolaznici kada su stigli vlakom u Glasgow, a na sebi su imali jednaku odjeću kao ranije istoga dana, dok su ih svi fotkali.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Njihova fotografija s glavnog kolodvora u Glasgowu osvanula je na društvenim mrežama, a sudeći po izrazima njihova lica, nije im smetala pažnja koju su dobili. Ni na što se nisu obazirali, a kako je Kateina torba bila malo otvorena, znatiželjnici su počeli nagađati o njezinu sadržaju.

Čini se kako je Kate vožnju vlakom iskoristila da odradi nešto jer je sa sobom imala laptop, a osim nekoliko fascikala, ništa drugo što vojvotkinja nosi sa sobom nije se moglo vidjeti.

Ipak, Mirror prenosi kako je u jednom intervjuu Kate istaknula da četiri stvari uvijek ima sa sobom u torbi - malo ogledalce, upijajući papir, maramicu i sjajilo za usne. Ako ima uz sebe dovoljno veliku torbu, ponese i fotoaparat kako bi zabilježila osobne trenutke.

William i Kate u Glasgowu su se, inače, sastali i s brojnim svjetskim čelnicima, a na sastanke su otišli ipak u nešto profinjenijem izdanju od onoga u kakvom su prošetali centrom Glasgowa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene