pronađite razliku

Nova djevojka kontroverznog repera otišla je korak dalje u kopiranju njegove bivše i skinula se do kraja, sličnost je sada još očitija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chaney Jones i Kanye West na Instagramu su potvrdili vezu nakon čega je ona iskopirala razgolićene fotografije njegove bivše supruge Kim Kardashian.

Chaney Jones (24) je nova djevojka repera Kanyea Westa (44) i nevjerojatno nalikuje na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian (41), s kojom ima četvero djece.

Pogledaj i ovo showbuzz oči vas varaju! Bolji pogled na ove fotke otkriva bizarnu istinu, mnogi su na prvu pomislili da se bivši par pomirio!

Par je sada vezu potvrdio zajedničkom fotografijom na Instagramu, a ona je zatim otišla korak dalje u kopiranju njegove bivše.

Naime, nakon što su je zbog izgleda i stila odijevanja proglasili klonom Kim Kardashian, Chaney je na društvenoj mreži podijelila svoje obnažene fotografije na kojima se pokrila samo kosom i pokazala raskošne obline koje su joj također zajedničke s Kim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Prizori su mnoge odmah podsjetili i na kampanju brenda KKW iz 2018. godine za koju je Kardashianka također pozirala razgolićena i pokrivena kosom.

Inače, otkako se doznalo za njezinu vezu s Westom, Caheney je naglo porasla popularnost na Instagramu gdje sada broji preko 290 tisuća pratitelja.

A da Kanye ima svoj tip žena potvrdio je i prethodnom vezom s Julijom Fox, koju su također zbog bujnih oblina uspoređivali s Kim.

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kardashianka se svim silama što prije želi rastati od Kanyea. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika.

Želi i maknuti prezime West, a javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer želi što prije brak s reperom ostaviti iza sebe.

Kanye je inače Kim preklinjao da mu se vrati, a napravio joj je scenu na humanitarnom koncertu na kojem je bio gost u Los Angelesu.

Kim je, pak, nastavila sa svojim životom i pronašla sreću s 13 godine mlađim komičarem Peteom Davidsonom. Pete je poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, a ljudio je Arianu Grande, Kaiju Gerber, Margaret Qualley i brojne druge slavne dame.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) Celebrity Zvijezda Prijatelja skupo plaća za greške iz prošlosti koje više ne može ispraviti, posljedice se jasno vide!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene