on još tuguje

Upoznali su se dok je ona još bila u braku s drugim i zaljubili na prvi pogled, no njihova ljubavna priča završila je tragično

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Travolta i Kelly Preston upoznali su se 1989. godine, kad su skupa glumili u filmu "Stručnjaci", a među njima je odmah zaiskrilo iako je ona tada bila u braku.

Prošlo je više od godinu dana otkako je svijet šokirala vijest o smrti glumice Kelly Preston, koja je u 58. godini izgubila bitku s karcinomom dojke, koju je vodila u tajnosti.

Pogledaj i ovo John Travolta (Foto: Getty Images) Potresna sudbina Rijetki znaju da je ovaj šarmer ljubio 18 godina stariju kolegicu, koja je preminula od iste bolesti kao i njegova supruga

Smrt svoje voljene supruge glumac John Travolta još ne može preboljeti i često je se prisjeća na društvenim mrežama, a sada nije propustio obilježiti ni njezin rođendan.

"Sretan rođendan Kelly. Nedostaješ nam i puno te volimo", napisao je na svojem Instagramu uz fotku svoje pokojne supruge koja bi 13. listopada napunila 59 godina.

Travolta i Preston upoznali su se 1989. godine, kada su skupa glumili u filmu "Stručnjaci" i zaljubili su se na prvi pogled, iako je ona tada bila udana za kolegu Kevina Gagea.

"Nisam bila u sretnom braku, recimo to tako. Jednostavno sam bila s pogrešnom osobom za sebe", izjavila je jednom prilikom Kelly, koja se od Gagea razvela nakon dvije godine braka, no nije se odmah upustila u romansu s Johnom.

Poslije razvoda je bila u kratkoj vezi s Georgeom Clooneyjem, a nakon njega ljubila je i s Charlieja Sheena, koji ju je čak i zaprosio, no nisu dugo izdržali zajedno.

S Travoltom je konačno pronašla sreću, a glumac nije dugo okolišao i u novogodišnjoj noći 1. siječnja 1991. godine je kleknuo pred njom u hotelu Palace u Švicarskoj te je zaprosio žuto-bijelim dijamantnim prstenom. Preston je bila iznenađena, ali i oduševljena gestom te je odmah pristala.

Vjenčali su se u jesen iste godine, a ona je u to vrijeme već bila trudna s njihovim sinom Jettom. Godinu dana kasnije na svijet im je stigla i kći Ella Bleu, i sve se činilo savršenim.

No njihovu obiteljsku idilu je 2009. godine narušila strašna tragedija, kada je njihov sin preminuo tijekom odmora na Bahamima. Za vrijeme tuširanja tada 16-godišnji Jett dobio je napadaj, pao i udario glavom u rub kade te na mjestu preminuo. Dvije godine kasnije dobili su sina Benjamina, koji im je u živote vratio tračak nove sreće.

Nažalost ta je sreća iznova prekinuta zbog Kellyine smrti, a Johnova jedina utjeha su njihova djeca kojima se od tada potpuno posvetio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene