Kao zaljubljeni tinejdžeri

Dugo je nismo vidjeli da ovako blista, čini se da je u zagrljaju stare ljubavi najljepše, a od izljeva nježnosti u javnosti se ne suzdržavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su zajedno u romantičnoj šetnji, a ti su prizori raznježili njihove obožavatelje.

Jennifer Lopez i Ben Affleck više se i ne trude sakriti svoju novu-staru ljubav pa sve češće provode slobodno vrijeme zajedno i razmjenjuju nježnosti u javnosti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

U opuštenoj šetnji Hamptonsom na Long Islandu i 51-godišnja pjevačica i 48-godišnji glumac izgledali su zaljubljenije nego ikad prije. Šetali su zagrljeni, držeći se za ruke i nasmiješeni, a na paparazze se nisu baš obazirali.

U posljednje vrijeme sve se češće zajedno druže i njihova djeca, Jenniferini 13-godišnji blizanci Emme i Max, Benov 9-godišnji sin Samuel, 15-godišnja kćer Violet i 12-godišnja Seraphina. Jennifer dijeli svoje blizance s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, dok Ben troje djece dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner.

"Djeca polako upoznaju Bena i čini se da sve teče jako glatko. Očito je da je Jennifer jako ozbiljna što se tiče veze s Benom i dugo nije izgledala ovako sretno", izjavio je njoj blizak izvor za People.

Par je u lipnju prvi put snimljen kako se ljubi u javnosti tijekom obiteljske večeri na proslavi 50. rođendana Jenniferine sestre Lynde.

"Jennifer je uvijek gledala na Bena kao na čovjeka koji je otišao od nje. Bila je shrvana nakon što su prekinuli, ali tada joj nije preostalo ništa drugo nego prekinuti zaruke", dodao je anonimni izvor.

Vezu su započeli 2002. godine, a iste su se godine i zaručili. Vijest o raskidu zaruka šokirala je njihove obožavatelje 2004. godine, no čini se da se stara ljubav ne zaboravlja tako lako.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) +7 Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Celebrity Dok ona bezbrižno šeće u badiću s dekolteom do pupka, sedam godina mlađi dečko ne miče se od nje daleko

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene