jako su bliski

Igor Kojić objavio fotku sa sestrom koju rijetko pokazuje, zbog njezina poteza svi su znali da se razvodi od Severine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na Instagrmu se javio iz Malibua i objavio fotografiju sa svojom sestrom Natašom koja živi u SAD-u.

Severinin bivši suprug Igor Kojić na Instagramu je otkrio da trenutno uživa u Malibuu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Tamo se druži sa svojom sestrom Natašom koja inače živi u Los Angelesu, a nakon dugo vremena je objavio i njihovu zajedničku fotografiju.

"Sestra", napisao je Igor uz fotku na kojoj pozira nasmijan od uha do uha dok ga Nataša ljubi u obraz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Igoru je sestra, kao i ostatak obitelji, bila velika podrška tijekom razvoda od Severine, a upravo se zbog jednog njezinog poteza dalo naslutiti kako je njihovu braku došao kraj.

Naime, Nataša je malo prije njihova razvoda prestala pratiti Severinu na Instagramu, što javnosti niie promaknulo jer su prije bile jako bliske i objavljivale su zajedničke fotke.

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati na proljeće 2020. godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok u kolovozu prošle godine nisu službeno potvrdili razvod.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene