borila se s rakom

Zvijezda filmova o Harryju Potteru i serije "Peaky Blinders" preminula u 53. godini, tužnu vijest potvrdio je njezin suprug

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helen McCrory preminula je od posljedica raka s kojim se borila neko vrijeme, a vijest je na Twitteru potvrdio njezin suprug.

Glumica Helen McCrory preminula je od posljedica raka s kojim se borila neko vrijeme. Imala je tek 52 godine, a vijest o smrti potvrdio je njezin suprug, Damian Lewis.

"Srce mi se slama što moram obavijestiti sve da je nakon herojske bitke s rakom preminula moćna i predivna žena Helen McCrory. Preminula je mirno kod kuće, okružena ljubavlju obitelji i prijatelja", napisao je Lewis na Twitteru.

"Preminula je onako kako je živjela - bez straha. Pravi smo sretnici što smo je imali u svojim životima", dodao je.

Helen McCrory proslavila se ulogama Narcisse Malfoy u filmovima o Harryju Potteru te Polly Gray u seriji "Peaky Blinders". Tijekom svoje bogate karijere dobivala je pohvale i nagrade za svoje uloge.

Njezini brojni kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a obitelji su poručili da budu jaki u ovim teškim trenucima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene