odgovorila na sve kritike!

Teško joj je pao razvod od 32 godine starijeg moćnog odvjetnika, još je trpjela i napade da je samo željna njegovog novca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erika Jayne bila je 21 godinu u braku s Thomasom Girardijem od kojeg je prošle godine zatražila razvod, a nemaju potpisan predbračni ugovor.

Erika Jayne (49) u studenom prošle godine je podnijela zahtjev za razvod od 32 godine starijeg muža, moćnog odvjetnika Thomasa Girardija, a prvi put je progovorila o tome u jednoj emisiji.

Pjevačica i glumica se raspričala o rastavi u epizodi reality showa "The Real Housewives of Beverly Hills", kako piše People.

"Postoji toliko slojeva koji se tiču ovog razvoda. To je sve tako je*eno komplicirano. Teško je za objasniti. Znate, sigurna sam da su kolegice iz showa bile šokirane i imaju puno pitanja", ispričala je Erika. 

Uz ovu epizodu se emitirao i dio prijašnje u kojoj je Jayne s nježnošću govorila o mužu. "Držat ću ruku ovog muškarca dok ne umre", rekla je. Njezine kolegice iz showa komentirale su da nisu očekivale ovakav Erikin kraj s Thomasom. 

Inače, reality zvijezda se razvodi od Girardija nakon 21 godine braka, a zadnjih mjeseci je nekoliko puta zabrinula javnost pojavivši se u neuobičajenim, sportskim izdanjima u kojima je bila neprepoznatljiva. Izgledala je umorno i mnogi su komentirali da joj očito razvod teško pada, iako su je ranije kritizirali da se udala za odvjetnika, koji ima koji ima bogatstvo vrijedno 30 milijuna dolara, zbog novca.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess)

"Nakon mnogo razmišljanja odlučila sam završiti svoj brak s Tomom Girardijem", rekla je Erika u studenom za američke medije. Dodala je kako osjeća veliku ljubav i poštovanje prema Tomu i svim zajedničkim godinama te životu koji su izgradili skupa. Jayne je 2017. otkrila javnosti da ona i muž nisu potpisali predbračni ugovor pa neki predviđaju da će dobiti dosta novca u brakorazvodnoj parnici. 

Njezina se imovina procjenjuje na pet milijuna dolara. "Želim vam nešto reći i bit ću jako iskrena. Udala sam se za jako moćnog odvjetnika. Predbračni ugovor ne bi mu stajao na putu jer sve na kraju završi po njegovom. Poderao bi taj papir u dvije sekunde", rekla je svojedobno Erika.

Osvrnula se i na razliku u godinama i istaknula da je umorna od komentara drugih ljudi. "S time se nosim oduvijek. Mlađa žena se udala za bogatijeg, starijeg muškarca. Mislim, umorna sam jer moram opravdavati svoj 20-godišnji brak. Budite u braku 20 godina i onda je*eno dođite razgovarati sa mnom", ispričala je Jayne.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Celebrity Procurile snimke s tuluma Novaka Đokovića, slavlja nije nedostajalo, a mnogi su se iznenadili i zbog glazbene gošće  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene