Neke nove zvijezde

Vrijeme ovih domaćih ljepotica tek dolazi, no o njima se već itekako priča i prati ih se na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najiščekivanijih modnih večeri H&M x Giambattista Valli prošla je u znaku brojnih poznatih dama, ali i djevojaka čije je vrijeme došlo ili tek dolazi.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u ponedjeljak je održan ekskluzivni VIP shopping event H&M te premijera baletne izvedbe Giambattista Valli.

Pogledaj i ovo Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) To su Hrvatice! Miss Hrvatske uskočila u seksi korzet te pokazala zašto joj predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru

Jedna od najiščekivanijih modnih večeri prošla je u znaku brojnih poznatih dama, ali i djevojaka čije je vrijeme došlo ili tek dolazi.

Tu prije svega mislimo na mlade domaće manekenke, misice, influencerice te modne i beauty blogerice za koje ste već vrlo vjerojatno čuli, odnosno vidjeli ih na društvenim mrežama gdje broje tisuće sljedbenika koje svakodnevno zanima što nose, s kim se druže i slično.

U probranu ekipicu svakako spada aktualna Miss Hrvatske Katarina Mamić koja je od trenutka kada je ponijela titulu sve zastupljenija na domaćim pistama te eventima. Mlada ljepotica ima i zanimljiv i istančan stil, baš poput manekenki Lune Valas i Paule Puškaš s kojima se rado druži, pa su i tako djevojke privukle pozornost javnosti.

Plavokosa Luna često snima zajedničke editorijale i kampanje sa svojim dugogodišnjim dečkom Damjanom Lebošem, što nije slučaj s Paulom, iako je i njezino srce sretno zauzeto, što ona niti ne skriva na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L U N A aurelia V A L A S (@lunavalas) on

Na spomenutom eventu bila je i Nika Matić koja oduševljava jednostavnim, ali upečatljivim stilom koji je privukao brojne obožavatelje na njezine društvene profile, a ovoga puta s njom nije bila influencerica i bliska prijateljica Rita Rumora koja je itekako poznata u domaćim modnim krugovima.

Tu su i modne influncerice te bliske prijateljice Pamela Smoljanić i Dora Predojević koje su nepresušna modna inspiracija, a posljednjih mjeseci postaju sve popularnije na domaćoj sceni čiji broj obožavatelja raste iz dana u dan. I na event su stigle zajedno odjevene u trendi komade od glave do pete.

Događaj nije propustila ni beauty blogerica Nabilah Harron koju smo nedavno predstavili kao najegzotičniju djevojku u Zagrebu. Ljepotica je zbog ljubavi stigla u Hrvatsku iz daleke Južnoafričke Republike, a njezina ljepota nikako ne može ostati neprimjećena.

Pa tko kaže kako Hrvatice nisu među najljepšim ženama svijeta?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) +7 Richard Gere i Carey Lowell (Foto: AFP) Celebrity U 71. čeka drugo dijete s 34 godine mlađom suprugom, prije samo 9 mjeseci dobili su sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene