što se tu zbiva?

Vatreni Talijan zabrinuo milijune obožavateljica svojim fotkama, nije im jasno što se dogodilo, a on nije dao nikakvo objašnjenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David podijelio je fotografije na Instagram storyju koje su izazvale zabrinutost, no nije objasnio što se dogodilo.

Damiano David (22), koji je zaludio žene diljem svijeta kad je s bendom Maneskin odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, zabrinuo je sve najnovijom objavom. 

Pogledaj i ovo Dove Cameron i Damiano David Rađa se ljubav? Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Talijan je podijelio na Instagram storyju fotografije na kojima ima izranjavano lice, odnosno krvave rane na njemu. Damiano nije objasnio što mu se dogodilo, a neki smatraju da je takav izgled postigao šminkom. 

Inače, David, kojeg na Instagramu prati 4.9 milijuna ljudi, i njegov bend Maneskin su prošlog mjeseca objavili spot za pjesmu "I wanna be your slave". Vatreni Talijan u videu je pokazao da za njega ne postoje granice kada je riječ o odijevanju i izmjenjivanju nježnosti. Damiano je u spotu zapjevao u prozirnim čipkastim gaćicama i grudnjaku i drugim zanimljivim komadima odjeće, a oko vrata je nosio bisernu ogrlicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Bilo je i sado-mazo prizora te je u jednom dijelu spota David strasno poljubio bubnjara. Video je objavljen na YouTubeu u četvrtak i u samo 17 sati prikupio je više od pet milijuna pogleda, a brojke i dalje ubrzano rastu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene