incident na oscarima

Chris Rock se oglasio prvi put nakon što mu je Will Smith opalio šamar: "Još uvijek dolazim k sebi..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Rock se oglasio prvi put nakon što ga je Will Smith ošamario na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Chris Rock se oglasio prvi put nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Nastupio je u Bostonu u sklopu svoje turneje "Ego Death" te je istaknuo kako još uvijek procesuira sve što se dogodilo na dodjeli.

Pogledaj i ovo showbuzz Pojavio se novi video Kamere ulovile suprugu Willa Smitha u trenutku incidenta na Oscarima, njezina reakcija začudila je javnost!

"I tako, kakav je bio vaš vikend?" pitao je Rock na početku svojeg nastupa u Bostonu. "Nemam puno za reći o tome, pa ako ste zbog toga došli na nastup, žao mi je. Cijeli nastup napisao sam prije Oscara", priznao je Rock. "Još uvijek dolazim k sebi, ali u jednom ću trenutku sve komentirati. Bit će to ozbiljan razgovor, bit će smiješan, ali zasad ću se šaliti", istaknuo je.

Will Smith je usred dodjele Oscara u nedjelju ošamario slavnoga komičara jer se našalio na račun Jade Pinkett Smith zbog njezine ćelave glave. Usporedio ju je s G.I. Jane, popularnim filmskim likom koji je na velikom platnu utjelovila na ćelavo obrijana Demi Moore.

"Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam vidjeti", kazao je Rock. No njegova šala je teško pala Willu jer se Jada već neko vrijeme bori s bolešću zbog koje na dijelovima glave ostaje bez kose, o čemu je i javno govorila.

Smith je u objavi na Instagramu rekao da je njegovo ponašanje na svečanosti dodjele nagrada bilo neprihvatljivo i neoprostivo. "Želio bih ti se javno ispričati, Chris", napisao je Smith. "Bio sam izvan sebe i pogriješio sam."

Smith se tijekom prijenosa uživo popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smithove supruge. Manje od sat vremena kasnije Smith je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Celebrity Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Stigla prinova u obitelj Plenković! Premijer i supruga Ana dobili su sina, doznajemo i kako su ga nazvali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene