Skoro je nešto provirilo

Morala je dobro pripaziti koju će pozu odabrati za sunčanje, svaki pokret u ovom bikiniju mogao je biti riskantan za nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Ferry ponosno pokazala obline na plaži u Portugalu kamo je jedva dočekala otputovati nakon što je njezina zemlja ukinula stroge mjere uvedene zbog koronavirusa.

Poput mnogih Britanaca i njihova popularna reality zvijezda Chloe Ferry jedva je dočekala popuštanje mjera koje su bile na snazi zbog koronavirusa u njezinoj zemlji i iskoristila prvu priliku da otputuje na neku od toplijih destinacija.

Pogledaj i ovo showbuzz u tangicama privlačila pažnju Pobjegla na odmor s prijateljicom nakon glasina o ponašanju njenog novog dečka, zabrinula jednim potezom!

Njezin izbor pao je na Portugal gdje su je paparazzi snimili na popularnoj plaži Albufeiri s prijateljicama, a na kojoj je ponosno pokazala svoje bujne obline. 25-godišnja Chloe uživala je tako izležavajući i sunčajući, a dobro raspoložena je okidala i selfije koje dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Njezin minijaturni bikini jedva joj je prekrio strateške dijelove pa je morala dobro pripaziti da ne pokaže više nego bi htjela. 

Kao i obično, Chloe ništa nije htjela prepustiti slučaju pa se čak i na plaži pojavila s kompletnom šminkom na licu i dugačkim ekstenzijama u kosi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Chloe je nedavno svijetu obznanila sretnu vijest da je u vezi 21-godišnjim glumcem Owenom Warnerom, a njezini su pratitelji na Instagramu čak posumnjali da se par već i zaručio jer je pozirala s dijamantnim prstenom na ruci. Prije njega ljubila je reality zvijedzdu Sama Gowlanda s kojim je bila od 2017. godine, a ljubavi je došao kraj u veljači prošle godine. Nakon toga se samo zabavljala i uživala u samačkom životu, no čini se da ju je četiri godine mlađi Owen u potpunosti očarao. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene