Ostali prijatelji

Srdačni poljupci bivših supružnika: Razlika od 28 godina nije bila presudna za raspad braka, ali...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina, no 2006. godine odlučili su se rastati.

48-godišnja glumica privatni život krije kao zmija noge.

Pogledaj i ovo Mila Elegović ''e sad...'' Mila Elegović progovorila o neostvarenom majčinstvu: ''Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam''

Radi se o jednoj od najomiljenijih domaćih glumica Mili Elegović, koja je i jedna od glumica najnovije predstave satiričkog kazališta Kerempuh, kabareta "Preko veze".

Sinoć je održana premijera predstave na kojoj su blistale i ostale glumice Jelena Miholjević, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Mirela Videk Hranjec, Linda Begonja i Ecija Ojdanić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mila elegović (@elegoviceva) on

Većina njih odlučila se za crne kombinacije, a među njima i Mila. Ipak, više od njezina besprijekornog izgleda pažnju je privlačio njezin vrlo prijateljski odnos s bivšim suprugom, fotografom Ivanom Balićem Cobrom, koji se također pojavio na premijeri.

Par se srdačno izgrlio i izljubio te rado pozirao zajedno, a oni su još jedan dokaz kako se nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima, baš kao što je to dokazao još jedan domaći par, a to su Ana Rucner i Vlado Kalember.

Podsjetimo, glumica i fotograf bili su u braku 11 godina, no 2006. godine odlučili su se rastati. Među parom je bilo čak 28 godina razlike, no to im očito nije predstavljalo baš nikakav problem. I nakon prekida ostali su u odličnim privatnim, ali i poslovnim odnosima, pa je tako Cobra napravio i brojne profesionalne fotografije lijepe glumice.

I na raznim drugim eventima tijekom prošlih godina bivši je par izgledao vrlo prisno, a Ivan je uvijek bio među prvima koji je Mili čestitao na poslovnim uspjesima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mila elegović (@elegoviceva) on

Nakon razvoda javnost je znala samo za Milinu vezu s arhitektom Rizahom Hadžimustafićem, no ni ona nije potrajala. Trenutno se ne zna je li i koji je muškarac osvojio njezino srce, no čini se da glumica uživa u životu, jer izgleda fantastično.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Celebrity Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (FOTO: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +1 Ana Gruica (Foto: Instagram) Celebrity Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene