odvažan potez!

Pred publiku je odlučila izaći u toplesu, ovoga puta zasjenila je i fatalnog Talijana za kojim milijuni uzdišu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Basistica grupe Måneskin Victoria De Angelis u subotu se na pozornici u Parizu pojavila u toplesu, a u sjenu je bacila čak i svojeg kolegu Damiana Davida.

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, grupa Måneskin, nastupili su u subotu navečer u Parizu u sklopu događaja "Global Citizen", a članovi benda dodatno su podigli temperaturu na svojem koncertu. Ovoga puta za to nije bio najzaslužniji fatalni pjevač Damiano David, već njegova kolegica Victoria De Angelis, koja se na pozornici pojavila bez ičega od struka nagore.

Pogledaj i ovo Dove Cameron i Damiano David Rađa se ljubav? Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Basistica Måneskina prvo je bila u ružičastoj bundi, da bi zatim skinula sve sa sebe. Preko grudi je imala crne trakice, no osim toga nije imala ništa. Da se voli fotkati u toplesu, redovito pokazuje i na svojem Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria De Angelis/ Måneskin (@vicdeangelis)

Samo prije nekoliko dana obožavateljice diljem svijeta zaludio je i pjevač Måneskina kada je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira potpuno gol. "Lopta je život", napisao je u opisu objave kojom je obožavateljice bacio u trans.

Inače, David, kojeg na Instagramu prati 4,9 milijuna ljudi, i njegov bend Måneskin početkom sljedeće godine stižu u naše susjedstvo.

Srpski mediji najavili su njihov koncert u Beogradu, koji je potvrdio i zamjenik beogradskog gradonačelnika Goran Vesić, a trebao bi se održati u veljači ili ožujku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza na svijetu pobjegla je od muža prije nekoliko mjeseci, a sada je sve zabrinula jednom objavom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene