14. studeni

Vatra uživo promovira novi album 'VT' - osvoji karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na laganoj Vatri neko se vrijeme kuhao EP album 'VT' koji je na stolove u CD shopovima poslužen u srijedu 06. 11.! Live degustacija albuma održat će se 14.11. u Vintage Industrial Baru s početkom oko 22:30h!

Grupa Vatra po drugi put vraća se u Vintage kako bi 14.studenog i koncertno promovirala EP albuma 'VT'! Objavom svog kratkomeražnog izdanja, Vatra se ovaj put otisnula u dosad nepoznate vode u kojima je izmjenila aranžmane svojih pjesama objavljenih na ranijim albumima te se poigrala s instrumentima koje inače 'ne diraju': melodike, metalofon, tarabuke, sintesajzeri s kraja 70-ih, iPad...

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Vatra i Vintage Industrial za čitatelje Dnevnik.hr-a imaju 2x2 karte za skorašnji koncert! Sve što trebate je poslati nam zašto želite Vatru vidjeti uživo na natjecaj@novatv.hr.

>> Silente ususret koncertu u Tvornici: 'Očekujemo super zabavu i dobar zvuk'

Neke od pjesama objavljenih na EP-ju nikada do sad nisu bili singlovi, a bend koji smatra da nose dovoljno kvalitete da ostanu skrivene samo za rijetku publiku koja preslušava cijele albuma, želio ih je pošto poto predstaviti i široj publici te ih tako spasiti od zaborava.

Za vizualizaciju aktualnog singla ''Vrati se (EP version)'' zaslužna je Mare Milin. Produkciju EP albuma potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas). Omot albuma dizajnirao je Dinko Batarelo.
Osim pet prearanžiranih pjesama, na EP-ju se nalazi i zanimljiv osmominutni remix pjesme ''Tremolo'' za koji je odgovoran DJ all the woods.

Karte za koncert Vatre potražite u pretprodaji u Vintage Industrial Baru (Savska 160) po cijeni od 30 kn!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene