Pridružite se

'Pokret za radost' poziva na kretanje i rekreaciju uz zabavu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pokret za radost naziv je novoga projekta koji u Hrvatskoj pokreće Coca-Cola HBC Hrvatska u cilju poticanja zdravih životnih stilova i aktivnijega života.

Dvodnevni program održat će se 14. i 15. rujna na zagrebačkome jezeru Bundeku, a obilovat će brojnim sportsko-rekreacijskim i zabavnim aktivnostima i programima, koji će posjetitelje, bez obzira na njihovu dob, poticati na tjelovježbu i kretanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Danijela puna energije Ima 43, no njezino tijelo je duplo mlađe: Rasplesala cijeli Bundek!

Okosnica projekta Pokret za radost bit će PARKiranje, program tijekom kojega će se svi zainteresirani građani imati prigodu uključiti u raznovrsne aktivnosti koje promiču kretanje i tjelovježbu. Bogat program okupit će i poznate osobe, a uključivat će i rekreacijske i kreativne radionice, plesne programe i skupnu tjelovježbu.

>> Massimo oduševio 12 tisuća ljudi na Bundekfestu

Projekt Pokret za radost najavit će knjižica koja donosi niz praktičnih savjeta o postizanju odlične tjelesne spreme i upute za izvođenje različitih vježba u različitim prigodama i na različitim mjestima, primjerice tijekom vježbanja u teretani, tijekom druženja na sportskim igralištima ili u vlastitome domu.

Osobito je zanimljiv dio u kojemu se navodi potrošnja kalorija tijekom uobičajenih i svakodnevnih aktivnosti poput usisavanja stana, što odnosi 56 kalorija u 20 minuta, šetnje psa, tijekom koje se u 25 minuta potroši 139 kalorija, ili polusatne pripreme obroka, koja troši 74 kalorija. Zbog mnoštva preporuka i ideja knjižica će služiti kao trajno sredstvo poticanja za usvajanje zdravih navika.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene