Dnevna i noćna priča

Pod svjetlima Budimpešte Josip Palameta snimio je spot za svoj novi singl ''Zauvijek''

Josip Palameta Josip Palameta PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Palameta Josip Palameta Josip Palameta - 2 Josip Palameta - 1 +0 Josip Palameta Galerija

Mladi glazbenik Josip Palameta pod svjetlima prekrasne Budimpešte snimio je spot za svoj novi singl ''Zauvijek''.

Pjesma ''Zauvijek'' autorska je suradnja Josipa Palamete i njegova prijatelja, trenutačno najpopularnijeg domaćeg pop-izvođača Matije Cveka.

''Moja nova pjesma zove se 'Zauvijek', a autori teksta smo Matija Cvek i ja. Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk'', rekao je Josip Palameta prilikom predstavljanja pjesme.

''Pjesma 'Zauvijek' je, kao i svaka moja autorska stvar, nastala spontano i u pogrešnom trenutku s obzirom na to da se uvijek moram skloniti od društva kako bih mogao zabilježiti ideju iz koje nastaje pjesma. Možda se previše družim s ljudima, pa sam stekao takav dojam'', našalio se Josip i otkrio da su on i njegova ekipa već na prvom sastanku odlučili da bi spot voljeli snimiti u nekom velikom gradu, pa je redatelj spota, Jan Erceg, predložio Budimpeštu. Odluka je bila pun pogodak jer su uspjeli snimiti prekrasne kadrove.

''Dio tima je, za razliku od mene, već bio u Budimpešti, pa nam je to olakšalo odabir lokacija za snimanje'', rekao je.

Spot ima dnevnu i noćnu priču, koja, osim što čini savršenu pozadinu i ambijent za spot, donosi i svojevrsnu razglednicu za ovaj prekrasni grad.

''Puno smo se nahodali, ali smo se jako dobro zabavili, a svakome tko nije bio preporučujem da posjeti Mađarsku i uvjeri se u njezinu ljepotu. Za početak svakako pogledajte spot pa rezervirajte karte i smještaj za Budimpeštu!'' završio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene