Siromašan i bolestan

Justinov siromašan djed tvrdi: 'On je bogat, a mi živimo u bijedi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi Justin Bieber niže skandal za skandalom... sada se opet javio i njegov djed George koji je očajan jer živi u siromaštvu.

Već je prije dvije godine National Enquirer objavio priču kako George i Kathy Bieber, djed i baka slavnog Justina, žive u teškim uvjetima na rubu siromaštva. sada je britanski The Sun napravio i intervju s Bieberovim djedom.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

'Živim u bijedi i gledam na svaki novčić. On je 'težak' 70 milijuna funti no mi od toga nismo vidjeli ni novčića', izjavio je George Bieber.

Bolestan i siromašan, 61-godišnji Justinov djed nije bio ni u mogućnosti popraviti rupu na krovu drvene kolibe koja je njegov dom već 40 godina, a spava na madracu u dnevnoj sobi jer se ne može penjati stepenicama zbog bolova u leđima. Justinova baka Kathy i dalje radi u lokalnoj tvornici, a djed ističe kako naporno rade cijeli svoj život tokom kojega niti jednom nisu otišli na godišnji odmor, piše The Sun.

George i Kathy zapravo su roditelji Justinovog oca Jeremyja, koji je napustio malenog Justina kada se rodio te je tek kasnioje stupio u kontakt s njim.

>> Bieber na kontroverze odgovorio - mišićavim torzom!

Planetarno poznati Justin često je znao u intervjuima isticati kako je kao dječak bio jako siromašan. Njegova mama Pattie rodila ga je kada je imala samo 18 godina, tako da je Justina odgajala uz podršku svojih roditelja, mame Diane i poočima Brucea Galea. Bila je prilično depresivna i problematična u školi, eksperimentirala je s drogama, a čak si je pokušala oduzeti život. nakon svega, utjehu je pronašla u kršćanstvu, piše Daily Mail.

Ona je radila, dok su Justina odgajali baka i djed. Od malih nogu je uočila talent svog sina, tako da je poticala njegov razvoj u tom smjeru što se pokazalo pravim odabirom. Nakon što ga je otkrio Usher i uzeo pod svoje, nepoznati dječak iz Kanade osvojio je svijet.

Koja je prava istina pitaju se Justinovi obožavatelji? Oglasio se djed s kojim je rijetko bio u kontaktu i traži njegovu pomoć, no što kaže sam pjevač? Još se uvijek nije oglasio

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene