Godinama nisu dobri

U kultnoj seriji utjelovili su urnebesni dvojac i bili su super prijatelji, no onda je zbog njegova poteza sve pošlo krivo, a evo kako danas izgledaju!

AmandA Bearse i Ed O'Neill AmandA Bearse i Ed O'Neill Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bearse - 2 Amanda Bearse - 3 Amanda Bearse - 1 Ed O'Neill Ed O'Neill Amanda Bearse i Ed O'Neill - 3 Amanda Bearse i Ed O'Neill - 2 Amanda Bearse i Ed O'Neill - 1 +0 AmandA Bearse i Ed O'Neill Galerija

Ed O'Neill otkrio je sve o dugogodišnjoj svađi s Amandom Bearse, s kojom je glumio u "Bračnim vodama".

Američki glumac Ed O'Neill ovih se dana našao u medijima nakon što je odlučio otkriti detalje gorke svađe između njega i kolegice Amande Bearse, s kojom je glumio u "Bračnim vodama", i zašto bi želio sve povući i zaboraviti da se dogodilo.

77-godišnji glumac koji je nedavno dospio na naslovnice kada je rekao da se želi pridružiti mafiji razjasnio je višegodišnji sukob između njega i njegove 65-godišnje kolegice dok je gostovao u podcastu "Dinner's On Me" Jessea Tylera Fergusona. Objasnio je da je do prvotnog sukoba došlo nakon što je odbio stati u njezinu obranu, a sada kaže da žali zbog toga.

"Učinio sam nešto u seriji koja je uključivala i Amandu Bearse zbog čega sam požalio. Nismo se slagali, ali dugo prije toga jesmo. Bili smo veliki prijatelji i mogao bih reći, iako ne želim govoriti u njezino ime, ali počelo je kad smo dobili naslovnicu TV vodiča. Ona i David Garrison bili su susjedi i rečeno im je da ne mogu biti na naslovnici, jer postojalo je pravilo koliko ljudi može biti na njoj. No oni su to prekršili za otprilike dvije serije, mislim da su to bile M.A.S.H. i Dallas. To su bile iznimke, za nas to nije vrijedilo", objasnio je.

Pogledaji ovo Christina Applegate (Foto: Instagram) Celebrity Proslavila ju je uloga glupave Kelly Bundy, život ju nije mazio, a ovako Christina Applegate izgleda danas

Napomenuo je da je njegova kolegica htjela da se zauzme za nju i druge članove glumačke postave koji se ne bi našli na naslovnici. Međutim, iz straha da ne izgubi naslovnicu, Ed je odlučio držati jezik za zubima i rekao je Amandi da ne može ništa učiniti.

"Imali smo sreće što smo je dobili. Bilo je to kao šesta godina ili tako nešto i bili smo oduševljeni što smo dobili naslovnicu TV vodiča. Amanda i David izišli su iz svoje garderobe i rekli uglas: 'Očekujemo da odeš do sukreatora Rona Leavitta i kažeš mu da ovo neće ići. Svi ćemo biti na naslovnici.' Da sam bio diplomatski nastrojen, trebao sam reći: 'Dobro, razgovarat ću s njim o tome.' Ali umjesto toga rekao sam: 'Ne, neću to učiniti. Žao mi je što vi niste na naslovnici'", prisjetio se i dodao da danas žali zbog toga poteza.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Pamtimo je kao vrckastu Peggy iz kultne serije, a evo kako ova glumica izgleda i što radi 25 godina kasnije

"Bračne vode" prikazivale su se 11 sezona i osvojile su srca obožavatelja prateći život urnebesne obitelji iz Chicaga.
Serija je dobila naslovnicu TV vodiča 1989. godine i još uvijek je omiljena među obožavateljima i može se streamati na pojedinim servisima.

Serija "Bračne vode" mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 10 Nekad i sad S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene