Povratak na male ekrane

Proslavila ju je uloga glupave Kelly Bundy, život ju nije mazio, a ovako Christina Applegate izgleda danas

Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) +0 Christina Applegate i Martyn LeNoble (Foto: Getty) Galerija

Christina Applegate ima 47 godina, a upravo ju gledamo u odličnoj Netflixovoj seriji "Dead To Me".

Plavokosu glumicu proslavila je uloga u hit seriji 90-ih godina "Bračne vode".

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Christina Applegate postala je svjetski poznata ulogom atraktivne, ali glupave Kelly Bundy u Foxovoj uspješnici "Married... with Children" i iako je kasnije ostvarila još podosta filmskih i televizijskih uloga, uvijek će biti zapamćena upravo po spomenutoj.

Glumica danas ima 47 godina, a trenutno ju gledamo u odličnoj Netflixovoj seriji "Dead To Me" koja zasad ima samo jednu sezonu. Serija prikazuje neobično žensko prijateljstvo i tugu zbog teških životnih okolnosti, a Applegate posebno oduševljava u ulozi udovice kojoj je nepoznata osoba automobilom udarila supruga te ostavila da premine na cesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Applegate (@1capplegate) on

Lik Jen zatim kreće na grupne terapije na kojima joj baš svi idu na živce, no tamo upoznaje neobičnu Judy s kojom se ubrzo sprijatelji. Uz tugu, nespavanje, opijanje i novopečeno prijateljstvo, Jen pokušava ostati uspješna u poslu nekretninama te sačuvati zdrav razum, a osim toga saznati i tko je krivac za smrt voljenog supruga.

Applegate je oduševila kritiku i gledatelje ulogom cinične Jen koja unatoč svemu ima veliko srce, no dobro pazi kome će to pokazati, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je glumica izgledala na počecima karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Applegate (@1capplegate) on

Iza nje su dva propala braka te borba s karcinomom dojke koji joj je uklonjen 2008. godine nakon duple mastektomije, no glumica i bivša plesačica ističe kako ju je to naučilo zdravijem načinu života i većoj hrabrosti. U listopadu 2017. godine glumica je otkrila kako je uklonila i jajovod i jajnike kako bi dodatno smanjila rizik od ponovnog vraćanja raka.

Od 2001. godine do 2005. bila je u braku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Jonathanom Schaechom, a kao razlog prekida naveli su "nepomirljive razlike". 2009. godine glumica se počela viđati s glazbenikom Martynom LeNobleom, a zaruke su pale već sljedeće godine na Valentinovo. Brak je sklopljen 2013. godine u njihovom domu, a par zajedno ima i kćer Sadie Grace koja je rođena 2011. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Applegate (@1capplegate) on

Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Samantha Who?", no ubrzo je saznala kako se njezin partner predozirao što ju je slomilo.

Glumica je poznata i kao vegetarijanka te borac za prava životinja, pa je 2007. godine bila zaštitno lice jedne reklame za slavnu udrugu PETA.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) +6 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene