Na Novoj TV

NOVA HUMORISTIČNA SERIJA Tri bračna para u urnebesnoj svakodnevici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Bagarić i Igor Mešin glume sredovječni par čija su djeca taman napustila gnijezdo.

Nakon pilota serije 'Samo ti pričaj' koji su već oduševili gledatelje, Nova TV je krenula sa snimanjem novih nastavaka ove uspješne humoristične serije koja je adaptacija španjolske uspješnice 'Escenas de matrimonio'.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo ti pričaj Muškarac u krevetu isti kao u jelu? Što na to kaže Sandra Bagarić?

Redatelj serije je Stanislav Tomić, a scenarij potpisuje Stevo Cvikić. Riječ je o prikazu zgoda i nezgoda iz svakidašnjeg života tri bračna para. Generacijski različiti, svaki od njih susreće se s problemima na svoj način, a osebujnost karaktera likova i svakidašnji izazovi s kojima se susreću okidači su komičnih zapleta serije, a glumačku postavu čine Edina Pršić i Asim Ugljen kao mladi par Iva i David, Sandra Bagarić i Igor Mešin kao srednji par Dubravka i Ivan te Mirela Brekalo i Ratko Glavina kao stariji bračni par Marija i Stjepan.

Komediju mladog para pokreće njihovo neiskustvo u zajedničkom životu, postavljanje pravila, velike emotivne oscilacije od svađe do strasti tipične za mlade ljubavi. Srednji par se bavi humorom kako odnos muža i žene izgleda kada djeca napuste gnijezdo, u ovom slučaju suprug se osjeća zanemareno dok žena previše troši te tako kompenzira emotivnu prazninu. Najstariji par komično predočava kako ljubav izgleda nakon trideset godina braka, kada nema više nikakvih tajni, a dnevne rutine su prošarane sitnim podbadanjima i još sitnijom romantikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene