od 25. rujna u kinima

EKSKLUZIVNO - zavirite iza kamera filmskog hita 'Pravednik'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvostruki oskarovac u akcijskom trileru koji 25. rujna dolazi u kina i IMAX!

Redatelj Antoine Fuqua i glumac Denzel Washington nakon uspješnog i hvaljenog akcijskog trilera „Dan obuke“ za koji je Washington osvojio svoju drugu nagradu Oscar u karijeri ovog rujna, nakon više od 10 godina, ponovno udružuju snage na velikom platnu u akcijskom spektaklu 'Pravednik'! Temeljen na istoimenoj televizijskoj seriji u akcijskom trileru 'Pravednik' glavne su uloge uz Washingtona ostvarili sve popularnija Chloe Grace Moertz, Marton Csokas, David Harbour, Bill Pullman i Melissa Leo.

Pogledaj i ovo Meryl Streep - The Post (Foto: Profimedia) Sve što trebate znati Zanimljive činjenice i brojke s ovogodišnje liste nominiranih za Oscara

U prilogu kojeg vam donosimo možete vidjeti kako su snimane akcijske scene i što o svemu misli ekipa filma. 'Pravednik' nije tipičan akcijski lik koji samo mlati sve oko sebe. On ima posebne vještine kojima pomaže ljudima u nevolji. Izjednačuje izglede.' – kaže redatelj Antonie Fuqua.

'Naporno radi na tome kako bi se uklopio.' – nadovezuje se Denzel Washington. 'Scene su osobne i napete i ne želite biti u prostoriji s takvim likom. On je običan tip. Ništa posebno. Sve dok taj prekidač ne proradi'.

'Pravednik' prati Roberta McCalla, bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u McCallu se nanovo rađa želja za pravdom. Ako netko ima problem i ako je taj problem za tu osobu teško savladiv i ako se nema kome drugome obratiti, McCall će doći u pomoć... jer on je Pravednik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene