Znaju kako pobijediti usamljenost

Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

Ljubavnici - 3 Ljubavnici - 3 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici - 6 Ljubavnici - 5 Ljubavnici - 4 Ljubavnici - 2 Ljubavnici - 1 +0 Ljubavnici - 3 Galerija

Ljubavnici imaju novi ljetni hit naziva ''Kupit ću ti cvijeće'', a pjesma prepuna emocija i poruka produkt je već poznatih hitmejkera Antonije Šole, Marija Regelja i Bojana Dragojevića.

''Nikad nećeš biti sama, pjevat ću o nama'', kaže novi ljetni hit ''Kupit ću ti cvijeće'' iznimno popularnog zabavnog benda Ljubavnici. Svaka njihova pjesma pršti emocijama i prelijepim ljubavnim porukama, što i ne čudi jer iza svega stoji autorski i ljubavni par Antonija Šola i Mario Regelja, frontmen Ljubavnika. Iza sebe imaju veliki broj radijskih hitova, a i nova pjesma i suradnja imaju još veći potencijal.

Ovoga puta udružili su snage s ponajboljim regionalnim producentom, Bojanom Dragojevićem (Severina, Saša Kovačević, Neda Ukraden, Jelena Rozga, Maja Šuput…) iz Empire Studija Beograd, a rezultat je novi ljetni hit koji sigurno neće silaziti s playlista radijskih postaja. I publici će biti teško pjesmu izbaciti iz glave jer je stvorena ne samo za plesni podij, nego i za svadbe upravo zbog svoje poruke i prekrasnog teksta - 'Kupit ću ti cvijeće i prsten od zlata, samo stavi ruke svoje oko moga vrata.''

Frontmen Ljubavnika, Mario Regelja, rekao je kako je pjesmom htio reći da među mlađim generacijama još uvijek ima kavalira koji svojim djevojkama i ženama svakodnevnim gestama iskazuju svoju privrženost: ''Ima nas koji pazimo na svoje ljepše polovice svakoga dana, a ne samo na prigodne datume i obljetnice''.

Bend koji ovog ljeta skoro pa i da nema slobodnog vikenda zbog brojnih ugovorenih svirki, ponovno ima recept protiv usamljenosti. Pjesma ''Kupit ću ti cvijeće'' otvoreno poziva na ljubav, razbija svaku usamljenost i stvara atmosferu koja nam je prijeko potrebna ovog vrućeg ljeta. Ljubavnici imaju milijunske preglede na YouTubeu, što zbog hitoidnih pjesama, što zbog zanimljivih i atraktivnih videospotova. Nisu ništa prepustili slučaju ni ovoga puta angažiravši redatelja Luku Grgasa koji ih je odveo u Hrvatsko Zagorje na prekrasnu lokaciju vile Pačetina koja je savršeno poslužila za snimanje jednog ljetnog videospota.

Uz pjesmu ''Kupit ću ti cvijeće'' publika će sigurno zaplesati, a tko zna, možda upravo ova pjesma posluži za savršenu kulisu neke buduće ljubavi, prošnje ili prvog plesa mladenaca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene