posebna suradnja!

U jednoj od glavnih uloga novog spota Mile Kekina našla se i njegova jedanaestogodišnja kći Miša

Mile Kekin Mile Kekin PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin +0 Mile Kekin Galerija

Mile Kekin skinuo je još jedan singl s nedavno izdanog odličnog i vrlo hvaljenog albuma ''Nježno đonom''.

Radi se o pjesmi "Zubić vila", koja, iako prpošna i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku .

Najzabavnija je to apokaliptična pjesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao ljekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

Pjesma "Zubić vila" posebna je po mnogočemu, a najviše po tome što se prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

 "Mislim da dječja naivnost najbolje podcrtava glupost nas odraslih", komentirao je Mile.

Svoju glumačku i pjevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac te je pjesmi dala poseban finalni štih, a je li "Zubić vila" napokon dobila krila, pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

"Spot potpisuje producent albuma 'Nježno đonom' i član mog novog sastava Mark Mrakovčić, koji se pri izradi uvelike služio AI programima jer vjeruje da umjetna inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske", rekao je Mile Kekin.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +32 Severina - 7 Clubzone Severina je napokon objavila dvije nove pjesme, sviđaju li vam se? Recite nam u anketi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene