ne propustite

LJETNA SEZONA Roger Sanchez na Revelin festivalu 2015

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dubrovački klub, festivalom koji spaja tri vrste elektronske glazbe, ulazi u špicu sezone.

Na “Revelin festivalu 2015.”, od 16. do 18. srpnja, u dubrovačkom će Culture clubu Revelin nastupiti legenda house scene, Roger Sanchez, mladi, ali već vrlo poznati Julian Jordan i duo Redondo koji će predstaviti najnoviji future house zvuk.

Pogledaj i ovo showbuzz u revelinu LJETNA ZABAVA I DALJE TRAJE Seksi tijela s plaže prebacila se u klub

'Don Airey All Stars Night' u Dubrovniku - Pogledajte kako je bilo!

Najveći mamac publici bez sumnje će biti Roger Sanchez, DJ, producent, te dobitnik Grammyja. Šira ga je svjetska javnost upoznala nakon objave hita “Luv dancin”, početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Svjetsku mu je popularnost donijelo objavljivanje hita “Release Yourself”, 1996..Tako je nazvana i radijska emisija koju vodi, a sluša ju petnaestak milijuna ljudi. U njegovim su se remixevima našli Alicia Keys, Michael Jackson, No Doubt, Madonna, Jamiroquai, Diana Ross, The Police i mnogi drugi. Roger ponosno nosi i ititulu najboljeg house DJa na Ibizi. Sudeći prema prošlogodišnjem nastupu u prepunom Revelinu, hitovi poput “Again”, “Another chance”, “Turn on the music” i drugi i ove će godine mnogima dati novu dimenziju ljetnog provoda.

Prošle je godine u Revelinu nastupio i mladi DJ Julian Jordan, a 17. će srpnja ponovo izaći na stage kluba koji je nedavno ušao na listu najboljih sto klubova na svijetu prema izboru prestižnog britanskog magazina Top DJ Mag: “Ostao sam zatečen kad sam vidio u kakvom je povijesnom prostoru smješten CC Revelin i kako je kvalitetan razglas. A Dubrovnik sam za sebe, to je prekrasan grad, mislim da ga je, ako ne prije, cijeli svijet upoznao sada sa serijom “Igre prijestolja”, rekao nam je mladi DJ. Već na samom početku rada podržala su ga najveća imena elektronske scene, Pete Tong, Tiesto, Nicky Romero, Hardwell I drugi, što je rezultiralo pozivima u najprestižnije svjetske klubove.

 

BIG shout out to the #HouseFamily for the feedback on this one!!!! snatchrecords // #SmanMode

Posted by Roger Sanchez on Thursday, July 9, 2015

Dubrovnik i Revelin prvi će puta ugostiti nizozemski duo Redondo s future house zvukom koji desetak godina pronose svijetom. Zanimljivo je da su svoje nastupe definirali kao izvođenje glazbe “koja će cijelu obitelj, čak i vašu zlatnu ribicu natjerati na ples”. Najpoznatiji su za sada po remiksevima hitova “Love too deep” i “Tattoo girl”, a publika u Revelinu uz njih će, sigurno je, plesati do ranog jutra.

Uz ranije spomunte ''headlinere'' na Festivalu će nastupiti Damir Ludvig i nove snage elektronske scene: dBA, Audiometric, DJ Johnny I, Speed, DANCElectricPHILIPE & PhiberOptic. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene