Ne propustite

Frenkie ponovno dolazi u zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon prošlogodišnje promocije albuma Troyanac, Frenkie se ponovno vraća!

Nakon što je prošle godine napojio 'žedne uši' na promociji svog novog albuma Troyanac, Adnan Hamidović, svima poznat pod umjetničkim imenom Frenkie, ponovno dolazi u Zagreb!

Album na kojem se nalaze hitovi „Gori“, „Situacije“ (featuring Saša Antić), „Šamaranje“ i „Napaćeni bošnjo“ u Hrvatskoj je pridobio mnogobrojne poklonike koji će opet imati priliku čut ga u živo. Ovog petka, u prostorima kluba Attack koji je dio AKC Medika u Pierottijevoj 11, svi željni žestokog hip hop zvuka, mogu doći na koncert Frenkija koji počinje točno u 22h.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Massimo priprema veliki koncert u Zadru i Rijeci - Osvoji KARTE!

Na pozornici će mu podršku dati kolega Kontra, a kao support zakazani su ONI. Uz Frenkiea i Kontru u Zagreb dolazi i DJ Soul, također pripadnik FMJAM-a, a uz njega će cijelo noćnu glazbu još vrtiti DJ Nole i DJ Katz.

'Dugo nismo svirali u Zagrebu tako da se veselim ovom koncertu! Trenutno iza sebe imamo seriju odličnih nastupa i nadam se da će se to nastaviti i u Mediki. Pozivam sve Zagrepčane da nam se pridruže i da napravimo odličan hip hop dernek!' – poziva Frenkie na koncert ovaj petak.

Osim što je žario i palio pozornicama diljem regije i šire, Frenkie je u posljednjih godinu dana aktivno sudjelovao i u građanskim prosvjedima u Bosni i Hercegovini za čija prava se od početka svog stvaralaštva bori i kroz tekstove svojih pjesama.

Neke od tih pjesama, odnosno video spotovi za singlove „Šamaranje“ i „Dinamit“ koji se i ujedno nalaze na albumu Troyanac, osvojile su i MTV Adria Award za jedne od najemitiranijih video spotova u protekloj godini.

Frenkie i ekipa vas očekuju ovog petka u prostorima Attacka na žestokom hip hop tulumu, a do tada se zagrijte uz plesne hip hop/reagge/funk zvukove albuma klikom na link.

Cijena ulaznica: 40 kn na ulazu u klub.

Frenkija možete pratiti na facebooku i njegovoj službenoj stranici http://www.frenkie.ba/
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene