Neuspjeli plan

Nekad je spašavao svijet, a sada je završio iza rešetaka zbog sramotnog poteza za koji tvrdi da nije kriv

Power Rangers Power Rangers Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Power Rangers Galerija

Nekadašnji Power Ranger Jason Lawrence uhićen je nakon otkrića da je na prevaru dobio pomoć za dobivanje kredita zbog koronavirusa.

Crveni Power Ranger, Jason Lawrence uhićen je proteklog tjedna nakon što se otkrilo da je na prevaru dobio novce za pomoć nakon Covida-19.

Lawrence trenutno čeka saslušanje u pritvoru, a bio je jedan od 19 osoba optuženih za sudjelovanje u poslu za koji savezne vlasti kažu da je rezultirao s 3,5 milijuna dolara pribavljenih prijevarom.

Cijeli plan predvodili su 47-godišnji Michael Hill - zvani Tank i 43-godišnji Andrew Moran.

Njih dvojica nagovarali su druge da koriste postojeći posao ili stvore posao za podnošenje zahtjeva za zajmove koje obuhvaća dio federalnog zakona CARES u vrijednosti od 349 milijardi dolara, a koji je osmišljen da pomogne tvrtkama koje se bore tijekom pandemije.

Upleteni su dobili sredstva za pomoć u pandemiji i platili Hillu i Moranu koji su taj novac iskoristili za sebe.

U nekim slučajevima optuženi su novac slali Jonathanu Spenceru koji ga je uložio na devizna tržišta, rekli su tužitelji.

Lawrence se izjasnio da nije kriv ni za jednu optužbu protiv njega, a njegov odvjetnik je rekao da se planira strogo braniti od ove optužbe.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +20 Ivana Knoll Celebrity Najseksi hrvatsku navijačicu zbog ovih golišavih prizora u Miamiju povezali su s Lukom Modrićem!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene