Bizarna nesreća

Policija ih je oboje pronašla gole: Evo tko je djevojka kojoj je poznati DJ pokušao pomoći kada je preminuo

DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoia Lukiantceva (Foto: Linkedin) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) DJ Adam Sky (Foto: Instagram) +0 DJ Adam (Foto: Instagram) Galerija

Adam Neat, umjetničkog imena Adam Sky, preminuo je tijekom vikenda u bizarnoj nesreći.

Australski DJ Adam Neat, poznat pod umjetničkim imenom Adam Sky, preminuo je u 43. godini tijekom vikenda.

Život je izgubio u bizarnoj nesreći u luksuznim resortu Hillstone Villas na Baliju dok je pokušavao pomoći kolegici i suradnici Zoiji Lukiantcevoj, koja je pala s terase.

Što se tiče detalja koje prenose strani mediji, spomenuta djevojka pala je s terase i slomila nogu. Prema priči koju prenose, DJ je požurio u dvorište kako bi joj pomogao te je, dok je trčao, prošao kroz staklena vrata i pretrpio ozbiljne ozljede koje su bili kobne. Preminuo je zbog velikog gubitka krvi.

Prema izvješću policije, kad su stigli na mjesto nesreće, Zoiju su našli sa slomljenom nogom, a glazbenika mrtvog u lokvi krvi. Od ostalih detalja napomenuli su da su oboje bili goli te se pretpostavlja da su prije nesreće konzumirali alkohol, piše Daily Mail. 

Na Bali je stigao i otac DJ-a Gary Neat, koji je bivši novinar ABC-ja, a njegova supruga objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Facebooku uz koju nije ništa napisala.

Sky je bio jako popularan u Aziji, a surađivao je s Davidom Guettom i Afrojackom. Bio je i domaćin radijskog showa ''Guestlust Radio''. Prijatelji i kolege opraštaju se glazbenika putem društvenih mreža.

''Bio je lud, inspirativan i velikog srca'', 'Apsolutna tuga'', samo su neke od oproštajnih poruka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Celebrity Umirovljena skijašica pokazala tragove od sunčanja, dečko ju bez sustezanja pred svima hvatao za stražnjicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene