Elita u Dubrovniku

Najbogatiji Hrvat sa zaručnicom uživao u nezaboravnom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić i njegova zaručnica uživali su u koncertu Briana Ferryja.

U ponedjeljak navečer održan je koncert Briana Ferryja u Dubrovniku povodom 100. rođendana hotela Excelsior. Na koncertu su bili i Davor Lukšić, vlasnik AHL grupacije koja posjeduje ovaj hotel te njegova zaručnica Cristel Chiara Carrisi. Par je nastup pratio iz prvih redova.

>> Najbogatiji Hrvat ponosno pozirao uz zaručnicu

Pogledaj i ovo Cristel Carissi i Davor Lukšić Prečudna priča Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

Lijepa Cristel odjenula je laganu prozirnu košuljicu, a cijelu kombinaciju upotpunila je laganim šalom oko vrata. Davor je, kao i uvijek, bio elegantan u odijelu. Par je s tisućama Dubrovčana uživao na koncertu Briana Ferryja, a čak ni kiša koja je počela padati tijekom koncerta nije uspjela rastjerati ljude koji su uživali u legendarnim hitovima.

Podsjetimo, večer prije brojni uzvanici okupili su se u hotelu Excelsior gdje je održana zabava povodom 100. godišnjice. Goste je zabavljala elegantna Nina Badrić, a Davor i zaručnica družili su se s brojnim gostima kao što je Brian Ferry te gradonačelnik Andro Vlahušić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene