liJepa arhitektica

Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Ranko Šuvar/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 1 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 3 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 2 Vesna Škare Ožbolt sa sinom Tinom Vesna Škare Ožbolt,sin Tin, muž Zlatko i kćer Valentina. Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Vesna Škare Ožbolt +5 Vesna Škare Ožbolt Galerija

Vesna Škare Ožbolt došla je na modnu reviju u Zagrebu u društvu svoje kćeri Valentine.

Političarka i bivša ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt (61) zadnjih je godina rado viđeno lice na modnim događanjima, pa tako nije propustila ni treće izdanje modne platforme ATELIER The Future u sklopu kojeg su održane modne revije domaćih dizajnera.

Vesna se na reviji pojavila u društvu svoje kćeri Valentine (30), koja joj često pravi društvo na ovakvim događanjima, a mama i kći izgledale su kao da se zajedno odlično zabavljaju, jer s lica nisu skidale široke osmijehe.

Za ovu su se prigodu obje i dotjerale. Vesna je nosila crnu haljinu i sandale s platformom, a njezina kći odijelo s elegantnim bijelim sakoom i crnim hlačama.

Valentina je inače arhitektica, a Vesna je jednom prilikom otkrila da joj je kći i njezina privatna stilistica.

"Često me modno savjetuje, ali moram priznati da je katkada poslušam, a nekada ipak ne", izjavila je političarka za Večernji list.

Valentina je prije imala tamnu kosu, no zadnjih je godina plavuša, pa sada više nalikuje svojoj mami.

Osim kćeri, Vesna ima i sina Tina (23), koji je glumac, a nakon što je sedam godina je bio član Zagrebačkog kazališta mladih, prošle godine upisao je i školu glume u Los Angelesu.

Vesna je djecu dobila sa suprugom Zlatkom, koji je vlasnik arhitektonske tvrtke, a njihova ljubav traje od trećeg razreda srednje škole.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 +30 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene