ne voli ograničenja

Naša voditeljica javila se s popularne destinacije pa otkrila od čega je odustala u zadnji tren: "Nisam ušla, neka hvala, dobru zabavu"

Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 6 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 5 Tatjana Jurić - 5 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 2 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 3 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 4 Tatjana Matejaš Cameron i Tatjana Jurić +20 Tatjana Jurić - 1 Galerija

Tatjana Jurić posljednjih nekoliko dana uživa izvan granica Hrvatske, a sada nam je otkrila kako se nalazi u Kapadokiju.

Voditeljica Tatjana Jurić podijelila je na svom Instagram storiju fotografije i video zapise iz Turske, a pratiteljima je u njima pokazala niz avantura u kojima se našla tamo.

U storiju je otrkila kako su se uputili prema podzemnom gradiću Kaymakli, ali je onda skužila da to mjesto ipak nije za nju.

"Nisam ušla. Pola sata uskih tunela pod zemljom u jednom smjeru, hrpa ljudi..Neka hvala, dobru zabavu, ja ću googlat", napisala je.

Mračne tunele, odlučila je zamijeniti suncem i kavom, a otkrila je i što posebno ne voli na putovanjima.

"U međuvremenu, na površini... Mi smo fino otišli na sok i kavu! Kako da vam kažem, ne volim da me ograničavaju!", dodala je.

Pozirala je i s maramom na glavi pa preporučila pratiteljima kako je ovo definitivno grad koji moraju posjetiti.

"Kapadokija kao da je na nekom drugom planetu! Ako razmišljate o jednom putovanju kojega si priuštiti, neka to bude ovo, sat vremena leta od Istanbula.".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Svaka čast", "Savršena za 10", "Baš te obožavam pratiti", "Božanstvena", "Prekrasno biće, izvanredna žena", pisali su joj oduševljeno pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 +25 Božo Vrećo - 3 Zanimljivosti Bosanski glazbenik s razlogom se pohvalio golišavim torzom, sve je objasnio: ''Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 +25 Senidah i Lepa Brena - 2 Celebrity Lepa Brena objavom na Instagramu pokazala što zbilja misli o Aleksandri Prijović: "Svaka čast za ovu ljubav i poštovanje!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene