Sada su u sedmom nebu

Još nedavno se htjela razvesti od svog 23 godine starijeg supruga, a on ju sada pipka gdje stigne i ona se na to nimalo ne buni!

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 4 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 5 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 4 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 +20 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 6 Galerija

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin snimljeni su na odmoru u Italiji i čini se da su ponovno zaljubljeni nakon što su bili korak do razvoda nakon 25 godina braka.

Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone brčkao se u bazenu sa svojom 25 godina mlađom suprugom Jennifer Flavin tijekom njihovog sunčanog odmora u Italiji i to samo nekoliko mjeseci nakon što su se umalo razveli.

77-godišnji Sylvester i 54-godišnja Jennifer snimljeni su zajedno na bazenu gdje je ona pokazala bujne obline u badiću, kojima on nije mogao odoljeti pa ju je pipkao i grlio dok su razmjenjivali nježnosti.

Par je prije nekoliko mjeseci bio pred razvodom jer se on više fokusirao na posao i karijeru nego na nju i djecu pa je Jennifer podnijela zahtjev za rastavu od glumca. Vijest je šokirala javnost jer je par zajedno već 25 godina, a kružila su i razna šuškanja što je dovelo do razvoda.

Ipak, pronašli su zajednički jezik te je njima blizak izvor tada otkrio da su se sastali i odlučili riješiti probleme.

''Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su iznimno sretni'', rekao je izvor.

Stallone je nakon svega na društvenim mrežama objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćeri Sophie, Sistine i Scarlet.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić +12 Marko Babić Celebrity Obitelj našeg influencera čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku uputila apel koji slama srca: "Marko nije dobro, ajmo svi skupa da se čuda dogode!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 +27 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili 50-godišnju ljepoticu dok se skidala u bikini, pogledajte kako izgleda u stvarnosti i bez filtera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene