Ovako stvari stoje

Paparazzi uhvatili 50-godišnju ljepoticu dok se skidala u bikini, pogledajte kako izgleda u stvarnosti i bez filtera!

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 +21 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz trenutačno odmaraju na Sardiniji gdje dežurni paparazzi prate svaki njihov korak i ništa im ne može promaknuti.

Slavna njemačka manekenka Heidi Klum i njezin mlađahni suprug Tom Kaulitz uživaju na odmoru na Sardiniji gdje ona ponosno pokazuje svoje tijelo u bikiniju, a paparazzi koriste svaki priliku da ju ovjekovječe u prirodnom izdanju i bez filtera.

50-godišnja Heidi snimljena je tako u minijaturnom bikiniju s trešnjicama u kojem je istaknula vitko tijelo, dok se 33-godišnji Tom ne odvaja od nje i obasipaju ju nježnostima u gotovo svakom trenutku.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Šuškanja o trudnoći potaknuli su i nedavno kad su ih paparazzi ulovili dok je Tom Heidi nježno milovao trbuh. Usto, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Snimanje spota za singl Obsesion - 2 Tina Walme Valentina Walme - 1 +27 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Zanimljivosti Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 +26 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene