rijetko izlazi u javnost

Njezinu vezu s 15 godina starijim razuzdanim dečkom svi su pratili, a onda je odjednom samo odlučila nestati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie bila je glavna tema tabloida dok je ljubila Scotta Disicka, a čini se kako joj privatniji život više paše.

Manekenka Sofia Richie (23) ovoga je tjedna nakon blagdana uživala u društvu dečka, poduzetnika Elliota Graingea (28). Par je bio na ručku na Beverly Hillsu, a posljednjih mjeseci rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz ne može se odlučiti Njen 15 godina stariji bivši već ju je zamijenio još mlađom, a ona samo izmijenjuje bogate nasljednike i sićušne bikinije

Daily Mail javlja kako su izvori bliski paru potvrdili da su stvari među njima "vrlo ozbiljne", a sretni par već i živi zajedno. Sudeći po najnovijim fotkama, čini se kako Sofiji paše život dalje od svjetla reflektora kakav je imala dok je bila u vezi sa Scottom Disickom.

Prije nego što su započeli vezu, Richie i Grainge su bili dobri prijatelji. Elliot je odrastao u Engleskoj i ljubav prema glazbenoj industriji mu je praktički u krvi. Naime, njegov otac je Lucian Grainge, direktor i predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse i još brojni drugi.

I sama Sofia ima glazbeno zaleđe u svojoj obitelji, a odabranik njezina srca je direktor 0k Projectsa, diskografske kuće koja pomaže glazbenicima da pokrenu svoje karijere.

Mediji su budno pratili svaki Sofijin pokret dok je ljubila 15 godina starijeg Disicka, inače bivšeg supruga slavne reality sestre Kourtney Kardashian. Njihova turbulentna veza često je bila tema tabloida, a nakon što su se nekoliko puta posvađali i pomirili zauvijek su se razišli krajem svibnja prošle godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić objavila fotku iz djetinjstva zbog koje su joj se javili i stari prijatelji, teško da ćete ju na prvu prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene