Dokaz su fotografije

FOTO Konačno je službeno – slavna zvijezda stigla u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oduševljen je Hrvatskom, a fotografije je objavio na Instagramu.

Fabiola Beracasa i Jason Beckman sinoć su nastavili svoje svadbeno slavlje u kazaliste Marina Držića.

Pogledaj i ovo showbuzz Fotosession prije svega FOTO Jet set u Dubrovniku: Milijarderka u vjenčanici pobjegla od kamera!

Večera je poslužena: Bogati mladenci glavna atrakcija na Stradunu

Tristotinjak uzvanika uveličava ovo četverodnevno glamurozno slavlje, a samo neka zvučna imena su Simon de Pury, predsjednik uprave aukcijske kuće Phillips the Pury, zvijezda serije „Neprilagođeni“ Nathan Stewart-Jerrett, kreativni direktor modne kuće Givenchy, Riccardo Tisci, dizajner interijera Nate Berkus, pa čak i bivši ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić.

Među gostima viđen je i omiljeni dizajner interiera Oprah Winfrey, Nate Berkus, kao i slavni dizajner Riccardo Risci koji je haljinu i dizajnirao.

No, jedan je gost ipak gost iznenađenja. Slavni reper i glazbeni producent Snoop Dogg sretno je stigao u Dubrovnik gdje je zabavljao Fabiolu Baracasa i Jasona Backmana. Dosao je malo poslije ponoći sivim mercedesom do luke, a odsjeo je u hotelu Bellevue.

Snoop se na instragamu se pohvalio dolaskom fotografijama koje je fotografirao na putu od aerodroma prema gradu, dok nije odolio ni ovjekovječiti odličan pogled s tarace hotela Bellevue.

Događanja iz Dubrovnika završila su i na Twitteru. Restoran Nautika tako je objavio da su se jučer osjećali vrlo privilegirano što su glumica Kate Hudson i njen zaručnik Matthew Bellamy, frontman rock benda Muse, upravo kod njih imali svoj prvi ručak u Dubrovniku.

Fabiola je inače kći Victorije Hearst, treće supruge Randyja Hearsta s kojom je milijarder bio 13 godina u braku. Nakon njegove smrti, Randy je Victoriji ostavio bogatstvo, a ona se 1987. zaljubila u legendarnog i prebogatog izdavača Williama Randolpha Hearsta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene