Voli nedužne

Prvi put se zaljubio sa 27 godina: 'Meni su sve žene prekrasne'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Meni su sve bile prekrasne iako moja okolina misli kako neke nisu bile lijepe'.

Serhat Teoman, zvijezda serije 'Draguljareva kći', u kojoj glumi lik Savaša, otkrio je obožavateljima kako se prvi put zaljubio u 27. godini, jer kako kaže, ljubav mu ne kuca na vrata.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobrađeni dijamant Prvi poljubac stvorio je pravu oluju u njezinu srcu

Oduševljen je Istanbulom u koji se doselio iz rodnog Izmira. Jedino što mu smeta je promet i sama veličina grada. Na pitanje koje je mjesto dobro za izjavljivanje ljubavi u Istanbulu, odgovorio je, 'Mjesto nije važno. Ljubav ću izjaviti gdje god se nalazio'. 

Toscana: Prošlo je godinu dana, Aurora rađa djevojčicu Evu

O zaljubljivanju kaže, 'To osjetite u trenutku kada prvi put vidite osobu u koju ćete se zaljubiti. Mislim da se nije moguće naknadno zaljubiti, ili se zaljubiti u nekog kako ga upoznajete. Za mene je zaljubljenost taj prvi trenutak kada se zaljubimo ili ne zaljubimo. Naravno, zaljubljenost nakon nekog vremena ustupi mjesto navikama. Ali ja ne želim da mi se to dogodi, želim se sjećati tog prvog trenutka bez obzira koliko vremena prođe'.

Upitan je li do sad bio samo sa lijepim ženama, Serhat je odgovirio, 'Meni su sve bile prekrasne, ali moja okolina misli da neke nisu bile baš lijepe. Neki su komentirali kako sam stalno s lijepim ženama. Nedužnost i jednostavnost su mi vrlo važne'.

Saznali smo i to da Serhat ne voli klišeje u stilu: 'Ja gledam samo unutarnju ljepotu. Ljepota je relativan pojam i svakome se sviđaju drukčije stvari.'

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene