Volimo ih i danas!

Zvijezde kultnog filma ''Povratak u budućnost'' opet skupa nakon 35 godina, pogledajte kako izgledaju danas

Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) +0 Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Galerija

Michael J. Fox i Christopher Lloyd najpoznatiji su po ulogama Martyja McFlyja i Emmeta "Doca" Browna.

Zvijezde serijala filmova "Povratak u budućnost" iznenadile su fanove te su humanitarnim pokeraškim turnirom prikupljali sredstva za zakladu koja se bavi istraživanjem Parkinsonove bolesti.

Michael J. Fox i Christopher Lloyd najpoznatiji su po ulogama Martyja McFlyja i Emmeta "Doca" Browna, a fotografiju s turnira na svom je profilu na Instagramu objavio 81-godišnji Lloyd.

"Jurim 140 km/h za pokerašku večer Michaela J. Foxa", napisao je u opisu fotografije, a referirao se na točnu brzinu koja je potrebna da se pokrene vremenski stroj iz filmskog klasika u kojem glumi s kolegom Foxom.

Slavni filmski duo prikupljao je novac za zakladu Michaela J. Foxa kojem su otkrili Parkinsonovu bolest kada je imao tek 28 godina. Svoju tajnu dugo je čuvao, tek ju je 1998. godine odlučio podijeliti s javnosti nakon što je prestao konzumirati alkohol, u kojem je liječio depresiju i tugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night ♠️ ♦️

A post shared by Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) on

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene