''Nemam ih šestero, već...''

Legendarni glumac u 80. godini dobio dijete: Neočekivanu vijest objavio je sasvim opušteno i šokirao javnost!

Robert De Niro i Tiffany Chen Robert De Niro i Tiffany Chen Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 6 Robert De Niro - 5 Robert De Niro - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro Robert De Niro Ray Liotta, Martin Scorsese i Robert de Niro Robert de Niro +7 Robert de Niro na dodjeli Tonyja (Screenshot: Reuters) Galerija

Robert De Niro pohvalio se da je dobio sedmo dijete u 80. godini, no spol i ime djeteta zasad nije otkrio.

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro dobio je sedmo dijete u 80. godini, a tu je vijest sam posve neočekivano otkrio i iznenadio obožavatelje i javnost.

Pogledaj i ovo Robert de Niro Sad je sve jasno Legendarni glumac prvi put na crvenom tepihu s majkom svojeg sedmog djeteta, koje je dobio u 80. godini!

79-godišnji Robert promovirao je novi film "About My Father" i odgovarao na pitanje novinara iz ET Canada, koji ga je u jednom trenutku upitao kakav je osjećaj biti otac šestero djece, na što mu je on odgovorio kako nema šestero već sedmero djece i potom i otkrio kako je dobio prinovu, pritom ne otkrivši spol i ime djeteta.

"Upravo sam dobio dijete", izjavio je ponosno.

Robert nije potvrdio ni identitet majke svoje bebe, no posljednji put povezivali su ga s instruktoricom borilačkih vještina Tiffany Chen. Snimljeni su prvi put kako se drže za ruke u srpnju 2022. godine, a u ožujku ove godine ona je viđena s povećim trbuhom u Santa Monici.

Njegov predstavnik potvrdio je za Daily Mail da se glumac nije zabunio i da je točno da doista ima sedmero djece.

Robert se nakon toga pojavio i na premijeri novog filma u New Yorku, gdje je rekao da nije iznenađen što je dobio dijete i da je trudnoća bila planirana.

"Kako to ne bi planirao? Dobro se osjećam, a roditeljstvo mi nikad nije bilo lakše", izjavio je za Page Six i nasmijao se.

Robert se 2018. godine razveo od supruge Grace Hightower, s kojom je bio u braku 20 godina i ima 25-godišnjeg sina Elliota i 11-godišnju kćer Helen. S bivšom suprugom Diahnne Abbott ima također dvoje djece, 51-godišnjeg Drena i 46-godišnjega Raphaela, i otac je 27-godišnjih blizanaca Aarona i Juliana, koje dijeli s bivšom djevojkom Toukie Smith.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Oglasio se Mrle! Nakon prolaska Leta 3 u finale Eurosonga objavio je urnebesan video iz kade!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 +31 Rita Ora - 6 Celebrity Rita Ora u seksi izdanju dodatno rasplamsala atmosferu na Eurosongu, a na pozornici se i skidala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene