Nije bilo lako...

Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos Vlatka Pokos +1 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos sudjelovanje u showu ''Ples sa zvijezdama'' shvatila je ozbiljno, što je pokazala prvim odrađenim plesom, a to je bio bečki valcer.

Vlatka Pokos jedna je od natjecateljica showa ''Ples sa zvijezdama'', a da je svoju ulogu ozbiljno shvatila, pokazala je prvim odrađenim plesom. Riječ je bila o bečkom valceru. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos Snimila se u ogledalu Friško zaljubljena Vlatka Pokos pozirala samo ogrnuta ručnikom, uživa nakon što se zbog ljubavi vratila u svoj grad!

Prije samog nastupa otvorila je dušu i progovorila o svom odlasku iz Hrvatske.

''Moj odlazak iz Hrvatske je bio jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine jer je sretan s 46 godina. Ja sam se u Kanadi savršeno uklopila, ja se u Hrvatskoj nisam uklopila, u ovaj ovdje mentalitet, a tamo mi je odgovarao mir i anonimnost'', rekla je Vlatka. 

Član žirija Marko Ciboci iznenadio je Vlatku kad je rekao da je, dok je bio u trećem razredu osnovne, glumio u jednom od njezinih spotova. 

A prije nego što se emisija vratila na male ekrane, bivša televizijska voditeljica i pjevačica priznala je da ju ovaj projekt neizmjerno veseli.

"Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu. I emotivno i fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija, i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam ispoljavala, privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno. Ustvari, žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam svojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par", zaključila je Vlatka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Domenica Domenica +11 Domenica Celebrity Domenicin prvi ples nije prošao bez spominjanja Petra Graše i Hane Huljić, sve će vam biti jasno kad čujete pjesmu na koju je plesala!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput je novi projekt započela u haljini koja je već top tema, od nje nismo ništa manje ni očekivali!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene