malotko im vjeruje

Nižu se nove optužbe protiv nje, pa se oglasila njezina 15 godina mlađa supruga i poznati prijatelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Svim našim fanovima... pratimo vas. Hvala vam na podršci", napisala je kratko Portia de Rossi te je tako podržala svoju suprugu Ellen DeGeneres.

Nove optužbe na račun slavne voditeljice Ellen DeGeneres pojavljuju se gotovo svakodnevno, a njezini bivši zaposlenici javno govore o zlostavljanju na radnom mjestu i njezinu toksičnom ponašanju. O svemu se sada oglasila i njezina dugogodišnja supruga Portia De Rossi.

Pogledaj i ovo showbuzz iskreno progovorila o svemu Nakon 19 godina ukida se emisija nekad omiljene voditeljice koja se suočavala s gnjusnim optužbama: Objasnila je što stoji iza ove odluke

"Svim našim fanovima... pratimo vas. Hvala vam na podršci", napisala je 47-godišnja De Rossi na Instagramu uz fotografiju na kojoj piše "Stojim uz Ellen".

Ellen i Portia u vezi su od 2004. godine, a vjenčale su se četiri godine kasnije, nakon što je u Kaliforniji ukinuta zabrana sklapanja istospolnih brakova.

62-godišnja voditeljica navodno se svima ispričala zbog svog ponašanja, no njezina isprika prošla je ispod radara zbog novih optužbi na njezin račun. Prema najnovijim tvrdnjama bivših zaposlenika, DeGeneres je navodno znala za seksualna napastovanja asistenata koje su maltretirali producenti na višim funkcijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To all our fans....we see you. Thank you for your support. #stopbotattacks . #IStandWithEllenDeGeneres #IStandByEllen ‪#IstandByEllenDeGeneres ‬ . . #ellendegeneres #ellen #theellenshow #ellenshow #bekindtooneanother

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Cijela priča zahuktala se u travnju ove godine nakon što se dio ekipe naljutio zbog netransparentne komunikacije vodstva showa, i nakon što su im plaće bile smanjene usred izbijanja pandemije koronavirusa.

DeGeneres navodno ozbiljno razmišlja o prekidanju snimanja svoje popularne emisije, jer je pritisak koji se vrši na nju sve veći i veći. Izvor iz Telepicturesa tako im je otkrio da je voditeljica poručila direktorima televizijskih kuća da joj je dosta svega i da želi otići iz emisije.

Inače, u Elleninu obranu su stali pjevačica Katy Perry te glumci Diane Keaton i Ashton Kutcher. Ističu da su se uvijek ugodno osjećali tijekom gostovanja u njezinoj emisiji, a Ashton je dodao da se DeGeneres godinama preko svog showa i društvenih platformi bori za ravnopravnost. 

No svojim tvrdnjama ove zvijezde nisu razuvjerile javnost. Mnogi komentiraju da naravno da je njima bilo uvijek dobro upravo zbog toga što su slavni dok se, kako objašnjavaju, Ellen drugačije odnosi prema običnim malim ljudima. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene