Princ George

Pippa opet šarmira – evo što je nosila na nećakovom krštenju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za kraljevsku obitelj danas je radostan dan. Princ George je kršten u krugu najbliže obitelji. No nije se pričalo samo o malom princu...

Veliki je dan za princa Georgea! Njegovi roditelji Kate Middleton i princ William ponosno su nosili svojeg 3-mjesečnog sina, a samo krštenje se dogodilo u krugu obitelji u kraljevskoj kapelici u palači St.James.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kate Middleton za posebnu je priliku nosila dizajn svoje omiljene modne kuće Alexander McQueen, a nosila je i šarmantni šeširić čiji dizajn potpisuje Jane Taylor.

I njezina sestra Pippa bila je usklađena za cijeli događaj – nosila je krem kaputić britanske dizajnerica Suzannah u vrijednosti od 750 funti (oko 7,5 tisuća kuna).

>> Pippa Middleton već mjesecima zaručena? Planira se još jedno vjenčanje...

30-godišnja Pipa je stigla u pratnji roditelja i brata Jamesa te bez zaručnika, a prije nego li je počela ceremonija popričalaje s canterburškim nadbiskupom Justinom Welbyjem koji je i krstio malenog Georgea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene