"Tvoje cure te čuvaju"

Partnerica prerano preminulog Marka Babića obilježila posebno tužan dan videom koji slama srca

Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Tomislav Kristo/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav i Marko Babić - 1 Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Borna Ćorić, Marko Babić Marko Babić - 2 +14 Marko Babić Galerija

Pokojni Marko Babić prije dvije godine suočio se s teškom dijagnozom, a njegova partnerica Tina Biloglav to je obilježila emotivnim videom.

Ovog ljeta napustio nas je arhitekt, autor bestselera i stručnjak za marketing Marko Babić, koji je u 32. godini izgubio bitku s teškom bolesti.

Njegova životna partnerica Tina Biloglav sada ga se prisjetila emotivnim videom koji je objavila u pričama na njegovom profilu na Instagramu, povodom dana kada im se srušio cijeli svijet.

"Dvije godine od dijagnoze. Ponosni na tebe i sve što si bio. Tvoje cure, obitelj, prijatelji i svi koji su te pratili zadnje dvije godine te čuvaju i dalje. Ostavio si trag. Zauvijek", piše u opisu snimke u kojoj pokojni Marko pjeva Oliverovu pjesmu "Galeb i ja", a zatim se prikazuje i niz njegovih snimki s djecom, prijateljima i partnericom Tinom.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, u čemu je pisao u knjizi "Putovanje zvano igra", koja je postala bestseler.

Tina mu je bila najveći oslonac u teškoj borbi za život, a na njegovu posljednjem ispraćaju održala je govor kojim je rasplakala sve prisutne.

"Posljednje dvije godine prošli smo puno nevera, ali meni je kad smo skupa uvijek bila bonaca", rekla je tada, a nakon Markove smrti nastavila je čuvati uspomenu na njega i često ga se prisjeća na društvenim mrežama.

Marko i Tina zajedno su dobili dvije kćerkice, Lucu i Tonku.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić +18 Janica Kostelić Celebrity Ivica Kostelić progovorio o drugoj trudnoći sestre Janice: "Svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić na Instagramu - 1 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Mia Negovetić na Instagramu - 4 Mia Negovetić na Instagramu - 3 +17 Mia Negovetić Celebrity Miju Negovetić svi pamte kao djevojčicu s naočalama, a sada se ukrasila pirsinzima i tetovažama: ''Boljelo me, ali...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene