Rat se nastavlja

'Znam Brenine prljave tajne! Svašta ja znam...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Medijsko prepucavanje na relaciji Brena - Ilić ne jenjava. Čini se kako pjevač postaje sve nervozniji.

Sve je počelo Breninom izjavom kako zna da Miroslav Ilić ima vanbračnog sina, a kulminiralo je kada je u svom domu ugostila Ilićevu bivšu ljubav Mariju Antonović i njezinog sina Devina. Ilić je poručio Lepoj Breni da mi se skine s one stvari, a sada nastavlja prijetnjama da će joj uzvratiti istom mjerom ako mu se nastavi petljati u život.

Pogledaj i ovo Lepa Brena izgleda neprepoznatljivo Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

Ni u snu ne želi čuti za svog vanbračnog sina, DNK analiza ne pada mu ni na kraj pameti, a upoznati Devina neće ni u krajnjoj fazi ludila. Čak što više, smeta mu i to što je Mariju i Devina ugostila Brena s kojom je nekada bio prijatelj, ali i to što Devin želi posjetiti grob svog djeda, Ilićevog oca.

Ilić je upitan o Breni izjavio, 'Znam mnoge Brenine prljave tajne. Ma, svašta ja znam o svima njima, ali nikada se ne bih se valjao u blatu. Nisam takav čovjek. Znam, ali šutim' rekao je za 'Informer.rs'.

Otkrio je i to kako se Brena okomila na njega jer joj se nije želio pokoriti. Siguran je kako sve ovo proživljava zato što je odbio suradnju s Breninom izdavačkom kućom.

Sad je opet red na Brenu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene