Za nju je manje više!

Opet bez donjeg rublja na crvenom tepihu priuštila prizor za pamćenje, dragi nije mogao skinuti ruke s nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Thee Stallion i Pardison Fontaine pozirali su zagrljeni na crvenom tepihu dodjele BET Awards, a njemu je bilo teško odvojiti se od nje u seksi haljini.

Megan Thee Stallion (26) bila je glavna zvijezda večeri dodjele BET Awards zbog dvije osvojene nagrade, ali i haljine koja je svima upadala u oči. 

Pjevačica se pojavila na crvenom tepihu u Los Angelesu u društvu svog dečka, repera Pardisona Fontainea (31) koji nije mogao skinuti pogled s njezine seksi odjevne kombinacije koja ne dopušta donje rublje. 

Megan je obukla bijelu, razotkrivajuću kreaciju Jeana Paula Gaultiera koja je istaknula njezine obline, osobito bujnu pozadinu. Pardison ju je strastveno gledao i nije se mogao suzdržati od nježnosti dok su skupa pozirali na crvenom tepihu, a u jednom trenutku se njegova ruka spustila na njezinu stražnjicu. 

Stallion je privlačila pažnju odvažnim izdanjem, ali i osvojenim nagradama. Ona i Cardi B su za svoj duet "WAP" pobijedile u kategoriji videa godine, a Megan je proglašena i najboljim ženskim hip-hop izvođačem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

Inače, reperica je u vezi s Pardisonom od veljače ove godine i zajedno su se prvi put pojavili u javnosti na dodjeli nagrada iHeartRadio Music krajem svibnja. Tada je Stallion također nosila hrabru kreaciju i bilo je očito da ispod nje nema donje rublje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene